Best på pris - størst glis

Om oss

Linkd er en profesjonell anbudstjeneste for bedrifter og private.
Vi er mellomleddet mellom deg og aktuelle leverandører som kan forenkle og kostnadseffektivisere arbeidshverdagen din.

Tjenesten er levert av Optimal Link AS (Org.nummer: 926577301)

Historien om Linkd.no

Linkd.no ble stiftet 03.02.21 av gründer, Adrian Paul og hans partner Henrik Ballangrud (IT-sjef og webansvarlig). Vi lanserte Linkd.no for å hjelpe kunder med å finne de beste og rimeligste leverandørene i et overpriset anbudsmarked. Da vi startet Linkd.no så tenkte vi på; "Hvorfor er alle andre anbudstjenester så dyre? Det må vi da kunne gjøre noe med?"

Og det er nettopp det vi har gjort. Vi har ingen fancy kontorer eller dyre mellomledd. Hos oss skal du være sikker på at du får de beste henvendelsene (leads) og ikke minst, henvendelser "spisset" til akkurat det du kan tilby som leverandør. Det skal rett og slett være enkelt og billig!

Se prissammenligning anbudstjenester

For kunder som legger ut anbud holder det med å sende inn kontaktskjema for den aktuelle tjenesten man ønsker så går resten automatisk. For kunder som sender inn anbud så er tjenesten helt gratis.

Vi kvalitetssikrer også så godt det lar seg gjøre alle leverandører på linkd.no slik at du skal være sikker på at du alltid er i kontakt med seriøse leverandører.

Ønsker du en billig og effektiv hverdag - Velg linkd.no
Firma budskap

Vil du ha flere oppdrag til din bedrift?

Legg igjen telefon og/eller e-post adresse så tar vi kontakt med deg for en hyggelig prat.
Til toppen
Tjenesten er levert av Optimal Link AS - Org.nr: 926577301
Kopibeskyttet © 2023 Linkd.no
crossmenu